Arizona Shoqata Amerikane aziatike » Arizona, Aziatik, Pacific Island, kulturë, unitet, arsim, imigrim, punësimi, shëndetësor, Shërbimet e njeriut, të drejtat e qytetarit, shpërndahem, humanitar

header kryevideo

Sponsors & Promovuese

 

Nëse jeni të interesuar në duke u bërë sponsor tonë ose të përfitojnë nga mundësitë promovuese në festivalin tonë për biznesin tuaj. Ju lutem shkarkoni dhe të kthehet tek ne Hyni Forma e Aplikimit Up poshtë (PDF ose Word) format

 

2017 Sponsorizimi Aplikimi Sign-up

Download Vendor Formword-doc-icon

6-Rate Doc4

 

7-Rate Doc5 - Copy

Reklamim dhe përshëndetëse Mesazhet janë të mirëpritur për përfshirje në programin e veçantë Souvenir 20 vjetorin. Informacion mbi Madhësia, Styles, dhe Shpenzimet janë nën.

Zona e kaltër paraqet hapësirë ​​ad për çdo nivel të çmimeve - ju lutem vini re se reklama mund të jetë ngjyra e plotë, ose të zezë dhe të bardhë me një çmim më të ulët.

SplOffer

ZBRITJE drejtorëve: Një 20% Zbritje off çdo ad është në dispozicion për këdo që është përmendur nga drejtorët tanë AAAA. Ju lutemi të përmendim se ju do të pëlqen “ZBRITJE drejtorëve dhe 20% off për çdo ad vendosur do të jetë i nderuar (edhe për $50 "Kartëvizitë" Madhësia).

 

8-Faqet