Arizona Shoqata Amerikane aziatike » Arizona, Aziatik, Pacific Island, kulturë, unitet, arsim, imigrim, punësimi, shëndetësor, Shërbimet e njeriut, të drejtat e qytetarit, shpërndahem, humanitar

header kryevideo

Drejtorët Kultura

CULTURES

Persian DirectorMitra KamaliM Haroon Khamisani

Persian Director
Mitra Kamali

Drejtori Bangladeshi Bangladesh Shoqata e Phoenix (BAP) Tauhid Rahman
Drejtori Burmese Emily Cheint
Drejtori Kamboxhiane Arizona Cambodian Buddhist Association in Phoenix, Arizona (AZ)

United Cambodian Association of Arizona

Staphany Pich
Kineze Direcportë
Phoenix kineze Java
Diana I, Flora Fang
Drejtori Tagalogisht Filipine Dhoma Amerikane e Tregtisë të Arizonës (Pacca), Tagalogisht American Business Oda Ekonomike e Arizonës (FABCCA) Asia Espiritu Dising, Haidee Zmerzliikar
Drejtori Indian Indi Shoqata e Phoenix Rachel Misra
Drejtori Indonesian Shoqata Indonezisht Amerikane Peter Suwarno, Ursula Soesilo
Drejtori Japanese Japanese Miqesi Kopshti Phoenix Keiko conn
Drejtori Korean  

Myung Won Fondacioni Kulturor, 2051 Jug Dobson Rd., Mesa AZ 85202

Jee Nam
Drejtori Laotian Rangsy Laotian Education Foundation Maniphone Lam, Aleczander K
Nepali Director Sara Hamal
I qetë Ishull Drejtor Pualini Hockenhull
Drejtori pakistanez Pakistan Informacione dhe Kulturë Inc. (PICO) M Haroon Khamisani
Persian Director Mitra Kamali
Drejtori Taiwanese Taiwanese Shoqata Amerikane Arizona, Shoqëria Studimi Tajvan Arthur Lin
Drejtori Thai Academy of Asian Art Foundation Malai Iseman
Drejtori Vietnamisht Vietnamese Koalicioni Amerikane e Arizonës (VACAZ) Thanh Mai