Arizona Association American Asian » Arizona, Asia, Pasifik Islander, kabudayaan, persatuan, pendidikan, imigrasi, pagawean, kasehatan, ladenan manusa, hak sipil, teureuh, kamanusaan

Masthead header

 

AArizona ASIAN ACabe ASSOCIATION

Misi urang

Nu Association American Arizona Asia bakal ningkatkeun hiji, mawa kasadaran ka masarakat karagaman budaya, jeung alamat isu nu sasuai, kukituna nguatkeun hubungan antara Asia Amerika jeung masarakat buron. Inpo nu leuwih lengkep ngeunaan organisasi urang mangga klik IEUH


Weekly Events

Arizona Asian Festival 2017

It’s a wrap!

Congratulations to all of our team members and cultural directors for another amazing festival!