Arizona Shoqata Amerikane aziatike » Arizona, Aziatik, Pacific Island, kulturë, unitet, arsim, imigrim, punësimi, shëndetësor, Shërbimet e njeriut, të drejtat e qytetarit, shpërndahem, humanitar

header kryevideo

WELCOME TO THE ARIZONA ASIAN AMERICAN ASSOCIATION since 1988

OUR MISSION

Shoqata Arizona aziatike amerikan do të rrisë unitetin, të sjellë ndërgjegjësimin për publikun e diversitetit kulturor, dhe adresojnë çështjet relevante, duke forcuar marrëdhëniet në mes të Azisë amerikanët dhe komunitetit në përgjithësi. For more information about our organization

please click KETUBeautiful Photos from the Festival

 


CONGRATULATIONS to the newly inducted AAAA

2018-2020 Drejtorët në Large

Al Carstens, Pamela Martin-Abella, Marie Cunning, Mei Guraino, Mele Kramer & Shaikh Shams.

Thank you AZ Gov Executive Director Barry Wong for performing the inductionFilipino Catholic Community celebrates Santo Nino Fiesta this Sunday Jan 21st.

Everyone is invited. No entrance fee. Potluck for dinner.


Phoenix Chinese Week is a series of cultural, social and educational events highlighting the diverse culture of China. Come to the annual 3-day Culture and Cuisine Festival that attracts thousands of participants features the arts, food, dance, entertainment, history and heritage of China. ( Free Admission)