Аризона азиски Американската асоцијација » Аризона, Азија, Пацифик островите, култура, единство, образование, имиграција, вработување, здравје, социјалните услуги, граѓански права, теренски, хуманитарна

Masthead header

 

ARIZONA ASIAN AMERICAN ASSOCIATION

Our Mission

Од Аризона азиски Американската асоцијација ќе ја зајакне единството, донесе на свеста на јавноста за културната разновидност, и решавање на прашањата, thereby strengthen the relationship between Asian Americans and the community at large. За повеќе информации за нашата организација, ве молиме да кликнете ТУКА


Weekly Events

Аризона Азија фестивал 2017

It’s a wrap!

Congratulations to all of our team members and cultural directors for another amazing festival!